keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Valituksen alkusoitto.

Ajattelin sitten viimein purkaa tätä paskaa blogiin. Olen kuitenkin aika laiska, enkä jaksaisi rustata pitkään päiväkirjaan.
Eli tämä blogi tulee pähkinänkuoressa käsittelemään elämääni. Koska haluan kuitenkin pitää yksityisyyteni (sattuneista syistä), käytän nimeä Nuppis sekä annan jokaiselle tuttavalleni valenimen. Ihan vain tiedoksi heti alkuun, että tulen valittamaan täällä ystävistäni kovinkin sanoin, välittämättä räpätyksestä. Deal with it.

Blogin nimi "Maski" tulee niinkin päivittäisestä rutiinista kuin "kulissin ylläpito." Esitän siis jatkuvasti ja vielä tietoisesti. En oikein tiedä miksi, mutta en osaa sanoa ihmisille päin näköä mitä ajattelen heidän käytöksestään tai ihmisestä ylipäätänsä. Aamen.
Älkää nyt käsittäkö väärin- pidän kyllä ystävistäni ja en kestäisi ilman heitä, mutta eikö muka jokainen voi myöntää jossain sisällänsä asustavan pienen hirviön, joka haluaa päästä vihaamaan kaikkea ympärillään? Minulla ainakin on.
Ja se on kasvanut melko suureksi.

Tämä blogi on sitten ihan totta melkoinen angtin pesäke, ilman mitään kaunistelua ja peittelyä.

Ps: sisältää kiroilua ja paskaa, joten mummot poistukaa ruudun äärestä- heti.

pps: blogissa käytettävät kuvat eivät ole omaisuuttani, älkää tulko siis marisemaan että rikon tekijän oikeuksia, voin marisijoille lähettää erikseen vaikka joka perkeleen kuvan osoitteen. Rauha maahan siis.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti