perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantai=viikon paras päivä.

Moikka!
Kouluviikon päätös nyt on aina ihan mahtavaa, mutta tänään se oli normaalia parempi. Joskus ei elämä potki perseelle, ja siitä tunteesta on pakko nauttia täysin siemauksin :)
Ensinäkin: Petra ei ollut tänään kuin pari tuntia meidän luokan kanssa, kiitos musiikkiluokan. Niillä on kai jotkin kokeet/esitys/what ever ja Petra joutui mätänemään siellä koko päivän.
Jes.
Sain sitten jutella ihan rauhassa Marjaanan kanssa, ilman kolmatta pyörää. Tunne oli taivaallinen. Juteltiin kaikesta mahdollisesta, äikän ope ei nyt oikein tykännyt, mutta en jaksanut välittää.
Mun oli pakko saada nauttia tästä hetkestä.

Ruokavälkkäkin meillä oli eri aikaan kuin muilla kavereilla, joten saatiin olla ihan kahdestaan. Kahdeksas luokka on meillä jaettu neljään osaan, ja kavereita meillä on kahdella "luokalla".
B-luokkaa en tunne yhtään, vihaan itseasiassa kaikkia siellä.
Anyway: Ruokalassa laitoin Iinalle viestiä että voitaisiinko pitää niillä viikonloppuna illanistuiaiset. Ihan vain vietettäisiin aikaa, juteltaisiin ja syötäs. Pelattas ehkä ja katottas joku leffa.

Iina on se jolle tällaiset suunnittelu viestit tulee laittaa, ilman poikkeusta. Pahimmassa tapauksessa ehkä Patrickille, mutta se ei osaa hoitaa hommiansa yhtä hyvin kuin Iina; Iina on innostuttuaan jostain asiasta kuin elävä pyörremyrsky. Moni sanoo, ettei tule Iinan kanssa toimeen niin millään, ja ymmärrän kyllä miksi :'I
Iina on uskomattoman energinen, joka paikan seppä ja aina äänessä. Iina on ihana, mutta häneen ei oikeasti kannata luottaa. Siis salaisuuksien kanssa.
Iina on lörppä, mutta meidän salaisuudet ovat ihme kyllä pysyneet vielä tallessa hänen päänupissaan. Mutta jos hän kuulee puolitutusta tai jostain tuntemattomasta jotain mehevää, se on pian levinnyt meille.
Mutta vain meidän porukalle.
Iinalla ei ole oikeastaan niin paljon ystäviä kuin luulisi, mutta eihän meillä kellään ole. Suurin osa koulusta vihaa Iinaa, ja karttaa meitä.
Se sopii oikeastaan ihan hyvin, en ole ikinä oikein jaksanut pitää monta suhdetta yllä :)
Iinaa tosin en jaksa välillä itsekkään. Meillä tulee usein riitaa ihan turhista asioista. En suostu myöntämään, että vika on minun. Iina osaa oikeasti olla välillä niin vitun hölmö ja käsittämätön.

No kuitenkin, Iina laittoi pitkän ja suunnittelevan viestin mihin aikaan olisi hyvä jos tulisimme heille huomenna, minkä leffan katsoisimme ja kuka tuo mitäkin.
Itse en jaksaisi kaikkea tuollaista miettiä :D

Päätettiin, ettei kutsuta ketään ylimääräistä tälläkertaa. Ihan vain minä, Marjaana, Iina, Tiia ja Pate. Ensikerralla ehkä muitakin, nyt vain tahdotaan olla rauhassa.
Siltikin, tuossa listassa yksi nimi painaa enemmän kuin muut.
Patrick voisi vaikka sairastua ja jäädä pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti